Praleisti turinį

Organizmo valymas paprastu būdu!

Organizmo valymas paprastu būdu!   Toksinai, susikaupę organizme, slopina įvairių sistemų veiklą, sukelia nemažai negalavimų.  Ką tokiu atveju daryti?    Žinoma, pirmiausia reikėtų pasirūpinti mitybos pokyčiais. Sumažinti ar atsisakyti cukraus,...

Organizmo valymas paprastu būdu!

 

Toksinai, susikaupę organizme, slopina įvairių sistemų veiklą, sukelia nemažai negalavimų. 

Ką tokiu atveju daryti? 

 

Žinoma, pirmiausia reikėtų pasirūpinti mitybos pokyčiais. Sumažinti ar atsisakyti cukraus, kepinius iš miltų, pieno produktus, mėsą, riboti alkoholį, kavą keisti į Detox tea bei Energy tea.

 

Gerkite rytais skaidulas. Labai geras produktas yea PURA: skaidulos kartu su žaliu moliu, margainiu, Frankinsencu. Išmaišyti šilto vandens stiklinėje, išgerti kaip kisielių. 

Skrandyje, žarnyne pradeda brinkti, tokiu būdu valomas kaip su kempine. Molis- padeda išvalyti parazitus, toksinus. 

Margainis teigiamai veikia kepenis, o frankinsenco- bosvelijos sakai teigiamai veikia sanarius! Rasite čia :

 

Kitas žingsnis, be abejonės, – organizmo valymas.

 

Ricinos aliejus + citrina + šiltas vanduo + Energy arba detox tea ☕️

 

 

Tam, kad išvalytumėte organizmą, jums reikės ricinos aliejaus ir citrinos. 

Veikliosios ricinų aliejaus medžiagos dirgina žarnyno receptorius, todėl skatinama lygiųjų raumenų veikla, lengvėja žarnų turinio slydimas, didėja osmosinis slėgis, iš audinių skystis skverbiasi į žarnos spindį ir minkština nesuvirškintą maistą. 

Dėl tokio poveikio viduriai laisvėja.

 

💧Ricinos aliejaus prireiks 1 gramo kilogramui kūno masės. Tad jei sveriate 70 kg, prireiks 70 g ricinos aliejaus. Citrinos sulčių – dukart tiek. 

Pvz. 70 kg žmogui – 140 ml sulčių. 

 

💧Sudėtines dalis sumaišykite ir išgerkite vienu ypu. Jei pykina, galite pakramtyti gabalėlį greipfruto, mandarino, apelsino ar tamsių razinų. Tačiau pakramčius geriau išspjauti.

 

☕️ kad nepykintų ir greičiau valytųsi organizmas. Labai rekomenduoju gerti Energy tea arba Detox tea. Bent 2-3 puodelius. Rasite čia: 

 

🍊🍋Dienos eigoje nevalgome. Geriam šiltą vandenį su citrinos, greipfrutų sultimis. Jei kankina refliuksas, galite tik šiltą vandenį. Aš dar beriu žiubsnelį druskos. Taip vanduo geriau įsisavina.

Gerti iki 3-4 litrų. Ne mažiau!

 

🔥Šildome šildykle kepenis, ant dešinio šono, po šonkauliais.

1-2 kartus po 15-30 min. Taip atsipalaiduoja tulžis, kepenys. Išeina lauk tulžingas skystis . Kurio perteklius sukuria organizme uždegimus. Tai didžiulė pagalba kūnui! Galite išsivaduoti nuo įvairiausių negalavimų bei būsimų ligų.

 

Dėmesio! Visą dieną būkite namuose. Vaikščiosite į wc. Galite jausti silpnumą,nuovargį; galite pagulėti vonioje,  miegoti, gulinėti. 

 

Nevalgykite! Jei pavalgysite, sustabdysite valymo procesą, o kūnui bus diskomfortas.

Jei vakare labai kažko norėsite galite suvalgyti salotų, daržovių, bet nedaug.

 

 

Ką sako apie ricinos aliejų gyd. Unikauskas.

 

Pirmoji ricinos aliejaus nauda – jis gerina imuninę sistemą. Manoma, kad ricinos aliejus pagerina limfos tekėjimą, kapiliarų kraujotaką ir kitų imuninės sistemos dalių funkcijas.

 

„Vartojant ricinos aliejų, žymiai padidėja limfocitų [gamyba]. Limfocitai yra pagrindiniai kariai, kovojantys su bakterijomis, toksinais ir kitomis negandomis. Be to, pagerindami limfotaką, padedate kraujotakai ir virškinimui“, – sako gydytojas.

Ricinos aliejus taip pat gerina kraujo cirkuliaciją, ypač mikrocirkuliaciją. 

 

Po žarnyno valymo sekančią dieną galite jausti lengvumą kūne bei galvoje. Tačiau būna taip, kad kūnas nori pratęsti valymą. Tęskite!!!

 

Jei norite dar daugiau sužinoti kaip detaliai valyti organizmą?

Kaip pasiruošti bei tęsti? Galite dalyvauti online RESTARTAS programoje.

Čia yra įrašas:

 

JAUSKIS LENGVAI! Atsiras, sugrįš Gyvenimo džiaugsmas, nuotaika, energija, daugiau kūrybos bei MEILĖS :) Jausi ir būsi sveika-sveikas :)

 

pavartyk mano vedamą blogą, kur gausu receptų, patarimų.

Pažiūrėk mano parašytas knygas, kurias rasi knygų skiltyje, pradėk savo pagrindinę ir svarbiausią kelionę į SAVE-SAVO SVEIKATĄ- GERĄ SAVIJAUTA. www.grazinagum.lt

 

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti