Raw tortas ''a la mascarponės sūrio su vaisiais, uogomis" – Gražina Gum

Raw tortas ''a la mascarponės sūrio su vaisiais, uogomis"




Raw tortas! "a la maskarponės sūrio su vaisiais, uogomis"

Tai Super Tortas! Nekeptas! Be miltų! Be cukraus! Saulėtai nuotaikai sukurti :)

Super tortas- gabaliukas torto, maitina organizmą,  ir grąžina. Tokio tipo tortukai valgomi be sąžinės priekaištų :)

Tai naujos kartos desertas. Kadangi neatima, o suteikia energijos. 

 Pagrindas:
150g migdolų;
100 g saulėgrąžų,
100 g mirkytų datulių,

50 g kokoso aliejaus,

2 v.š kakavos,
žiupsnelis druskos, 1 a.š cinamono.

 Įdaras:

Baltas sluoksnis
300 g anakardžių,
150 ml kokoso aliejaus,

100 ml vandens,
50 ml medaus,

0,5 v.š Miso pastos,

0,5 vanilės ankšties arba 1/4 a.š maltos tikros vanilės,

1  nutarkuotos citrinos žievelės bei 0,5 sulčių.

žiupsnelis druskos;
50 ml kokoso aliejaus.

Papuošimas

Avietės ir slyvos. Uogas galima keisti.

Ne sezono metu dedame šaldytas.

 Eiga:
Maisto smulkintuvu sumalti migdolus  ir saulėgrąžas (nepilnai).Sumaišyti su mirkytomis datulėmis bei ištirpintu kokoso aliejumi. Iškloti skardelę taip, kad būtų pagrindas pyragui. Maždaug iki 1-1,5 cm storio.
Įdaras: trintuvu/blenderiu sumalti anakardžius su  vandeniu. Tada pilame medų ir ištirpintą kokoso aliejų.
Po to sudėti visus kitus likusius produktus.
Gautą vientisą masę supilti ant pyrago pagrindo. Ir tada reiktų 30 min dėti į šaldiklį. Po to 
jau laikome šaldytuve.

Gražina Gum

Bandykite!
www.grazinagum.com www.gglongevity.com