Kale-lapinių kopūstų traškučiai – Gražina Gum

Kale-lapinių kopūstų traškučiai


Kale-lapinių kopūstų traškučiai

Ingredientai:

KALĖ lapinio kopūsto
100 g anakardžių
100 g saulėgrąžų
150 ml vandens
druskos pagal skonį
0,5 a. š. malto čili pipiro arba kajeno
5 vnt. saulėje džiovintų pomidorų

 

Gaminimas:

Pradėkime nuo padažo: sumalkite 100 g anakardžių ir 100 g saulėgrąžų, druską, čili, džiovintus pomidorus, įpilkite vandens. Turi gautis tiršto padažo konsistencija. Suplėšykite KALE  lapus gabaliukais ir mirkykite padaže. Tuomet džiovinti džiovyklėje keletą valandų, kol pilnai išdžius. nepamiršti apversti.

Skanių atradimų :)

Ingredientai:

KALĖ lapinio kopūsto
100 g anakardžių
100 g saulėgrąžų
150 ml vandens
druskos pagal skonį
0,5 a. š. malto čili pipiro
5 vnt. saulėje džiovintų pomidorų

Gaminimas:

Pradėkime nuo padažo: sumalkite 100 g anakardžių ir 100 g saulėgrąžų, druską, čili, džiovintus pomidorus, įpilkite vandens. Turi gautis tiršto padažo konsistencija. Suplėšykite KALE  lapus gabaliukais ir mirkykite padaže. Tuomet džiovinti džiovyklėje keletą valandų, kol pilnai išdžius.

Skanių atradimų :)

www.grazinagum.lt